Sve što ste htjeli da znate o digitalnom meniju

KAKO?

Pošaljite nam Vaš meni

Dodijelit ćemo Vam jedinstveni QR kod koji će otvarati Vaš meni

Postavite kod na vidljivo mjesto gdje ga gosti mogu lako skenirati

Ukoliko ne posjedujete Vaš meni u digitalnom formatu, mi ćemo ga izraditi za Vas. Takođe, dobićete željenu količinu QR naljepnica u visokoj rezoluciji i u kojem god formatu želite.

ZAŠTO

Svrha digitalnog menija nije samo zaštita od zaraze. Digitalni format Vašeg menija sa sobom nosi i druge prednosti koje mogu unaprijediti Vašu uslugu.

Gosti ne moraju čekati konobara i tražiti meni ili kartu pića. Prije nego Vaš zaposlenik i dođe do stola gdje se nalaze gosti, oni već mogu otvoriti meni i odlučiti se za narudžbu.

Ukoliko idete u korak sa tehnologijom, Vaš restoran ili kafić će izgraditi i novi ugled “modernog” mjesta.

CIJENA

Ukoliko ste zainteresovani za implementaciju digitalnog menija u Vašem restoranu ili kafiću, pošaljite nam Vaše podatke i naglasite da li Već posjedujete Vaš meni ili kartu pića u digitalnom (PDF) formatu ili želite da ga mi izradimo za Vas.

S obzirom da visina cijene zavisi od toga koliko QR kodova želite, da li već posjedujete meni u digitalnom formatu, i na koji period želite rezervisati uslugu, kontaktirajte nas putem elektronske forme i zatražite ponudu.

Vaš digitalni meni može biti spreman već u roku od 24 sata od momenta narudžbe!

Digitalni meni predstavlja digitalnu verziju vašeg jelovnika za čije ažuriranje nije potrebno više od nekoliko minuta. Nakon ažuriranja sve izmjene su vidljive Vašim gostima, te nemate troškova za ponovno štampanje jelovnika. Vašim gostima možete ponuditi specijalne akcije na moderan i pristupačan način. Ukoliko organizujete proslave ili koncerte u Vašem objektu, ovo je odličan način da Vašim gostima to predstavite.

Ukoliko želite da Vaš QR kod bude vidljiv i zapažen, preporučujemo njegovo graviranje na popularnim PVC trouglićima koje radimo u crnoj i bijeloj bolji. PVC trouglići osim što estetski lijepo izgledaju, karakteriše još i dugotrajnost i izdržljivost. Osim QR koda, svaki trouglić može sadržati naziv ugostiteljskog objekta, kao i logo što dodatno utiče na prepoznatljivost. U sklopu naše ponude, imamo i štampu QR kodova na samolepljivim nalepnicama koje mogu biti dodatno plastificirane (zaštićene). Dimenzije nalepnica su obično 5x5cm, ali nudimo i mogućnost njihove izrade prema zahtijevima i željama klijenata, kako u pogledu dimenzija tako i u pogledu dizajna i izgleda

Često postavljena pitanja?

KONTAKTIRAJTE NAS!

Potrebno vam je još infromacija?

Nađite nas u našem studiju!

Ul. Slobode 13, preko puta TC Forum
Bijelo Polje, Crna gora
Bulevar Mihajla Pupina 10 z, Beograd
Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas!

SRB +381 69 775 075
MNE +382 69 268 269

Ponedeljak-Subota
08:00h - 22:00h